Groots
fietsend genieten

Bolderkar- en fietsverhuur

Geen fiets meegenomen naar Brabant maar wel zin in een aangename fietstocht? Prima, dat kan. Het park beschikt over meerdere fietsen die je kan huren, zowel heren-, dames- en kinderfietsen. Prima fietsen om de regio te gaan verkennen. Er is ook een bolderkar voorhanden. Leuk om op die manier met kleinere kids het gebied te verkennen. De bolderkar van Vakantiepark Zevenbergen is licht van gewicht, dus praktisch in gebruik. De bolderkar is ook groot genoeg om meerdere kinderen of spullen mee te nemen naar de plek van bestemming, bijvoorbeeld de fraaie vijver bij het Bomenpark. Het is raadzaam om de fietsen en bolderkar tijdig te reserveren, zodat je niet misgrijpt.

  • Bolderkar- en fietsverhuur
  • Fietsonderhoud
  • Gratis fietsknooppunten kaart verkrijgbaar
fietsonderhoud

Fietsonderhoud

Voor jouw gemak vind je bij Vakantiepark Zevenbergen ook een technische wand opdat je jouw fiets in optimale conditie kan houden/brengen. Handige gereedschappen zijn beschikbaar voor afstelling van alle fietsonderdelen. Schoonmaken van je mountainbike en wielrenfiets, natuurlijk kun je er ook jouw fietsbanden oppompen.

bijzonder vervoer

Bijzonder vervoer

Je kunt je op talloze manieren verplaatsen door het mooie Brabantse land. Met eigen vervoer… of met heel bijzonder vervoer. In de regio kun je bijvoorbeeld solexen, een fluisterstep of hoge bi fiets huren. Liever op pad met een zomerse deux chevaux? Kan ook al. Informeer ernaar bij de receptie van het vakantiepark.

omgeving

Wandel- en fietsroutes

Nergens in Nederland tref je zoveel verschillende wandel- en fietsroutes aan als bij knooppunt Brabant. Vakantiepark Zevenbergen is dé ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers, en leidt je via tientallen routes door de regio. Vraag ernaar bij de receptie.