Groots
Brabants genieten

Ontdek het park

Ontdekken in Brabant begint met het ontdekken van Vakantiepark Zevenbergen. Het is gevestigd in het gastvrije dorp Heesch, aan de kant van Schaijk. Niet zonder reden behoort het park tot de Brabantse Juweeltjes. Verscholen in het groen van de natuur openbaart zich ieder uniek verblijf: vrijstaande vakantiebungalows voorzien van een huiselijke sfeer. Kom het park snel zelf ontdekken.

Bezoekers geven ons een 8,9 op Booking.com

Ontmoeten doe je in de Jachthut

Binnen het vakantiepark ben je verzekerd van rust, ontspanning, ruimte en privacy. Op de momenten dat je zin hebt om anderen te ontmoeten, dan is een bezoekje aan de Jachthut aanbevelenswaardig. Hier kan je jezelf voorzien van een koel of warm drankje, waartoe heerlijke lokale speciaalbiertjes en smaakvolle wijnen behoren. Je kunt kiezen wat je wilt, het betreft zelfbedieningshoreca. Betaling kan online of met gepast geld.

Ontmoeten doe je in de Jachthut
Vakantiepark Zevenbergen dieren

Een prettige beestenboel…

Vakantiepark Zevenbergen is een park tussen de dieren. Vele sier- watervogels en fazanten geven het park een specifiek karakter. Van Bosfazant tot Roodhalsgans, van Pauw tot Flamingo. Van Koikarpers tot Zijdehoen. En van Walibi tot Zwarte Zwaan… Je treft ze allemaal in één van de dierenverblijven die zich op het terrein bevinden. Je kijkt je ogen uit, daar kun je van op aan.

Groots
actief genieten

Het vakantiepark beslaat een flink terrein, ondanks de kleinschaligheid. Het park is dus ruim opgezet, zodat iedereen in ruimte kan genieten. Ook kan er actief genoten worden, door de meer sportieve vakantieganger. Sowieso vormt het park de ideale uitvalsbasis voor tientallen fiets- en wandeltochten in vele verschillende lengtes. Op het park zelf valt er ook veel te doen, zoals de jeu de boule spelen, genieten bij de zonnevijver & jachthut, tennissen & tafeltennissen, de basketbalbasket en schaken met levensgrote stukken. Voor de kids zijn er bovendien nog de veilige speeltuinen, dus ook zij gaan zich beslist vermaken. Vakantiepark Zevenbergen, het vakantiepark in Noord Brabant
zonnevijver jachthut tennissen tafeltennissen

Bolderkaren
fietsverhuur

Plattegrond

Gratis wifi

  • Brabantse gastvrijheid
  • Rust en privacy
  • Gelegen in het grootste natuurgebied van Noord-Brabant
  • Huisdieren zijn welkom op het park
  • Autovrij park
midden in de natuur

Bungalows en park van alle gemakken voorzien

Een verblijf op Vakantiepark Zevenbergen staat garant voor een zorgeloze tijd. Alles staat in het teken van ontspannen, ontdekken en genieten. Het team staat doorlopend paraat om u daarbij behulpzaam te zijn. De bungalows en het park zijn van alle gemakken voorzien. Op het park treft u onder andere vier elektrische oplaadpunten voor uw auto en een fietsherstelplaats aan, er is een uiteraard goede wifi beschikbaar. Bolderkar en fietsverhuur. Er zijn enkele fietsen met versnellingen of elektrische fietsen te huur. Met de bolderkar kunt u heerlijk gaan picknicken in de natuur