Actueel

In goed gezelschap… op Vakantiepark Zevenbergen.

4-04-2024

Wie ga jij allemaal tegenkomen op Vakantiepark Zevenbergen? Ons vakantiepark kent vooral twee groepen vakantievierders: de gepensioneerde levensgenieter én gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar. Laten we eens nader inzoomen op deze tweede groep, te weten jonge gezinnen met kinderen op de basisschool.

Leuke activiteiten

Op vakantie gaan met kinderen tussen de leeftijden van 3 en 12 jaar vereist wat extra planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat allen een leuke en ontspannen tijd heeft. Daarom een aantal tips die ervoor zorgen dat echt iedereen bij ons een onvergetelijke vakantie heeft… in Natuurgebied de Maashorst. In dit natuurgebied zijn er tal van leuke activiteiten voor de kleine gast. Wedden dat veel grote gasten een mooie glimlach vertonen als ze die kleine rakkers zien genieten?! Wat er zoal te beleven valt in de Maashorst? Nou, een Kabouterpad, Avonturenpad van Docus de Das en Speelbos Herperduin met een klauterdas van maar liefst 33 bij 23 meter en 6 meter hoog.

Klimmen en klauteren

Zelfstandig kunnen lopen is een must op ons park, dus vanaf een jaar of 3 gaat dat prima. Ook bij de accommodaties met een trap is het prettig dat klimmen en klauteren op een verantwoorde manier kan geschieden. Het is voor kinderen bovendien tof om een keer boven elkaar te slapen. Ja, vroeger had men zelfs geen keus. Maar wie heeft er thuis nog een stapelbed of een hoogslaper? Hoger liggen is daarom tegenwoordig een heuse belevenis.

Vermaak en activiteiten

Voor elke leeftijd zijn er binnen een straal van 15 kilometer binnenspeeltuinen voor de kinderen gevestigd. Marvys ‘speelwereld is er voor de allerkleinsten, de Hullie speelboerderij en Billy Bird voor alle kids. Bij goed weer kan er heerlijk met modder gespeeld worden bij Strand Tien en Beachclub Maashorst. Op Vakantiepark Zevenbergen verblijf je in een kleine dierentuin, maar een dagje ZieZoo en de Alpacafarm zijn heuse dagtoppers voor wie gek op dieren is. Op zoek naar meer educatieve uitjes? Dan wachten ze bij Natuurcentrum Maashorst en De Elzenhoek op jullie. En eten en drinken… dat gaat over de drie P’s: Pizza, Patat en Pannenkoeken. In deze bourgondische regio is er van dit assortiment natuurlijk meer dan voldoende te vinden. Heesch heeft zelfs sterrenrestaurant “De twee gouden bogen!” 

Rust en ontspanning

Houd rekening met de rusttijden van je kinderen. Plan niet te veel activiteiten op één dag en zorg voor voldoende rustmomenten, vooral voor de jongere kinderen. Even heerlijk een blokje om in de bossen…, genieten op het terras van de bungalow… of met een drankje bij de fascinerende koi-vijver op ons park. Daarna duikt ieder op een heerlijk  matras om de volgende dag weer lekker vroeg uit de veren te kunnen.

Veiligheid en gezondheid

Zwemmen in de visvijver kan onder begeleiding van een volwassene. Maak zeker vooraf goede afspraken over wat de kinderen wel en niet mogen én waar ze mogen komen. Het is onverantwoord om kinderen zonder begeleiding te laten spelen, want de vijver bij Vakantiepark Zevenbergen is 1.80 meter diep. Voor eventuele kleine ongelukjes hangt er in de wasserette een grote verbandtrommel. Er bevindt zich ook een AED. Deze is tot heden nog niet nodig geweest, en hopelijk verandert dat ook niet. In Heesch zijn 3 apotheken gevestigd en op een steenworp afstand bevindt zich het Bernhoven ziekenhuis.  Kortom, aangenaam vakantievieren vraagt ook om de juiste voorzieningen. En daar wordt ruimschoots in voorzien.

Met een goede voorbereiding kun je een onvergetelijke vakantie met je gezin beleven waarbij zowel de kinderen als de volwassenen volop kunnen genieten. Check onze pagina “omgeving” op onze site. Hier is nog veel meer inspiratie te vinden.

Tot snel op Zevenbergen! Houdoe!