Actueel

Ervaar de warmte van persoonlijk en kleinschalig

6-11-2023

Een geweldige ervaring… Wij doen onze uiterste best om je dat mee naar huis te geven. Op deze fantastische plek mooie herinneringen maken die nog lang blijven bestaan, daar zetten wij ons maximaal voor in. Vakantiepark Zevenbergen is bewust kleinschalig, waardoor je een warm en persoonlijk onthaal kunt verwachten. Als management zijn we altijd direct beschikbaar, onder andere om met passie over de omgeving te praten.

Korte lijntjes

Voor het gemak en plezier van onze gasten zetten we graag ons uitgebreide netwerk in. Dat betekent dat we je graag informeren over wat er te ontdekken valt en kunnen je direct op het juiste spoor zetten. Bij Vakantiepark Zevenbergen in Heesch zijn de lijntjes kort, zodat je altijd bij ons terecht kunt met praktische vragen, over de directe omgeving en regio, of om geïnspireerd te worden bij jouw dagjes uit. Omdat we ons doorlopend over het park bewegen, kunnen we eenvoudig en vlot aangesproken worden. Wel zo fijn, toch?!

In het groen

Als IVN-gastheer van het Landschap “De Maashorst” en “Geopark Peelhorst en Maasvallei”, is ondergetekende ook lid van verschillende recreatieve netwerken.  Daarbij gaat het om Vrijstaat Land van Ravenstein, Maashorst Ondernemers, Visit Brabant en Brabantse Juweeltjes. Hierdoor bestaat er altijd een actueel beeld van de toeristische en recreatieve mogelijkheden binnen een straat van zo’n twintig kilometer rondom ons vakantiepark in het groen. Het groene van ons park wordt nog duidelijker zodra je het terrein betreedt. We bevinden ons namelijk op een terrein van circa 2,5 hectare, verscholen in het bos. Velen worden aangenaam verrast wanneer ze voor het eerst “Zevenbergen” bezoeken. Dit gebied was vroeger een klein gehucht, nog slechts herkenbaar aan straatnamen. We eren de naam en bieden onderdak aan 21 bungalows.

Boeiende kennismaking

Bij Vakantiepark Zevenbergen ervaar je het hele jaar door rust en ruimte. Iedereen die dit omarmt, zal zich bij ons heerlijk voelen. Als je zin hebt in een praatje, neem dan gezellig plaats op het terras van de Jachthut en geniet van een drankje. Misschien wel het begin van  een boeiende kennismaking met andere gasten. In omvang is het vakantiepark niet groot. In het aantal bungalows ook niet. Wel is het park groots in uitstraling en de dieren die er permanent verblijven. Deze vriendelijke gasten heten je ook  graag welkom, vooral als je wat sla, witlof, brood of meelwormen voor ze meebrengt. 

Het hele team kijkt ernaar uit je te verwelkomen bij Zevenbergen. Kom je ook groots genieten op Vakantiepark Zevenbergen?

Houdoe,

Twan van Bakel