Actueel

De herfst is in aantocht. Dat wordt weer volop genieten bij Vakantiepark Zevenbergen…

2-10-2023

Je zou het niet zeggen, met dit heerlijke weer begin oktober, maar de herfst zit er echt aan te komen. Afgelopen weekeinde vonden er nog talloze events plaats. Zo organiseerde Maashorst Events, onder leiding van Team Kempen, een lange afstandswandeling tussen Turnhout (B) en Uden (NL). Vlucht 14-18 is de naam van dit unieke event. Wandelen met een thema! Het betreft namelijk de vluchtroute van de mensen uit Turnhout tijdens de wereldoorlog naar Vluchtoord in Uden. De deelnemers hadden de keuze uit 80 of 160 kilometer wandelen. Vanuit Vakantiepark Zevenbergen waren we zondagavond nog afgereisd naar Turnhout om aanwezig te zijn bij de afsluiting van dit unieke thema-event.

Mooie kleurenpaletten

Zoals al gesteld: binnenkort zal de herfst winst boeken in het natuurlijke, jaarlijkse proces. Richting het einde van oktober wordt de klok ook nog verzet, iets waar elke jaar ook wel wat rumoer over komt of dat nog steeds wenselijk is of juist niet. Velen vinden het een lastige tijd als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen en de dagen korter worden qua natuurlijk zonlicht. In het buitenleven absorbeer je echter zoveel energie, dat je er beslist weer vele dagen tegen kunt. Het best kun je op de mooie dagen een heerlijke boswandeling maken, volop genietend van de mooie kleurpaletten die de herfst ons brengt. Of heerlijk genieten op het terras met een laag zonnetje van een heerlijke kop chocomel… Mooier kun je het nauwelijks hebben.

Genieten van rust

De zoektocht naar rust, daar zijn velen ook mee bezig. Heerlijk een ontspannen weekendje of midweek in een fantastisch natuurgebied. Je vindt het in Natuurgebied de Maashorst. Bij de receptie van Vakantiepark Zevenbergen zijn we volledig op de hoogte van mooie wandel- en fietsroutes. Dus als je hier overnacht, kun je na het ontbijt meteen vertrekken en zit je op de juiste route. En wat te denken van de rust in een sauna of wellnesscenter? Dicht in de buurt zijn er daartoe verschillende mogelijkheden. De Berendonck in Wijchen, nog voor Nijmegen is een grote sauna waar je je in Oosterse sferen waant. Als je liever kiest voor een privésauna, dan word je in Huisseling/Ravenstein helemaal in de watten gelegd: De Meerkes. Hier tref je twee volledig ingerichte sauna’s, waarbij alle facetten meer dan volwaardig zijn. Wellicht nóg wel beter, maar dat mag je zelf gaan beleven.               

Wij kijken er naar uit om jou wegwijs te mogen maken in dit mooie jaargetij.

Graag tot ziens. Vakantiepark Zevenbergen                        

Twan van Bakel