Actueel

Groots culinair genieten? Het smullen kan beginnen!

3-05-2023

Waar staat Brabant om bekend? Er schieten bij deze vraag beslist diverse woorden en gedachten door het hoofd… Maar één daarvan is beslist het woord ‘bourgondisch’.  En inderdaad: er wordt zeker bourgondisch geleefd in Brabant. In de regio Noordoost-Brabant, tussen Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven, komt u al helemaal niets te kort. Je treft er een enorme diversiteit eet- en drankmogelijkheden aan, en alles bevindt zich op een steenworp afstand. Wie groots culinair wil genieten vindt in vakantiepark Zevenbergen de ideale uitvalsbasis. Laat jezelf vervolgens heerlijk verrassen en verwennen.

 

Luxe ontbijten

Heerlijk harde broodjes afbakken in de oven, zelf een eitje koken en de koffie én jus d’orange voor elkaar maken en inschenken… Dat is beslist het heerlijke vakantiegevoel waar je naar uitkijkt. Dat gaat al helemaal op zodra het weer de wat hogere temperaturen aantikt en je in een heerlijke ochtendzon op het terras ontwaakt. Dat betekent ook maximaal genieten van de natuur, waar alle vogeltjes volop bezig zijn. Wil jij je partner extra verwennen of één van de kids vanwege een verjaardag: laat dan een overweldigd ontbijt verzorgen door van Gruijthuijsen catering uit Heesch?!

 

Lunchen in de natuur

Brunch of Lunch? In Brabant doe je dat in ieder geval op de wijze waar je zelf zin in hebt! Wil je op een unieke locatie picknicken? Prima idee. Op een mooi open veldje midden in het bos, op een (veilig) bankje met uitkijk op de wisenten (Europese bizon) of tussen de alpaca’s? Zeg het maar, het kan allemaal in dit Brabantse land.  

 

Dineren op niveau

Wil je gezellig borrelen en heerlijk eten, dan is in de nabijheid van het vakantiepark de keuze reuze! Van Eetcafé ’t Tunneke voor een laagdrempelige verrassing, tot vele goede avondvullende restaurants in de regio… er valt veel te kiezen. Bomenpark en Trien zijn twee van de restaurants die er bovenuit springen. Bomenpark ligt op wandelafstand van vakantiepark Zevenbergen. In Ravenstein, niet ver van Vakantiepark Zevenbergen vandaan, vind je restaurant Versaen. Zij beschikken over een Michelin ster.

 

Heerlijk smullen voor de kids

Spelen en eten, dat vinden kinderen fantastisch. Dit kan bij de verschillende pannenkoekenrestaurants in de buurt: Heesch, Macharen (De oude Maas) en Heeswijk (De koekenbakkers). Speelboerderij “Hullie” is een ware indoor-belevenis waar de inwendige mens ook al niets tekort komt. Als er niet gekozen kan worden, dan is ABC restaurant in Velp de uitgelezen bestemming. Hier eet je smakelijke gerechten vanuit heel de wereld. Kortom: boek nu jouw weekend, week of mid-week en laat het grootse culinaire genieten maar gauw beginnen.

Een heel smakelijk uitje gewenst.