Actueel

De aller- allerleukste vakantie voor kinderen

2-02-2023

Waar doe je kinderen nou het meeste een plezier mee? Waar worden ze echt blij van? Is dat gamen op de computer? Is dat tv-kijken? Dat lijkt wellicht soms zo te zijn, maar dat is het niet. Kinderen zoeken vertier. Willen lekker bezig zijn, ongeacht hun leeftijd. Zowel de regio van Vakantiepark Zevenbergen als het vakantieverblijf zelf hebben dat als geen ander te bieden. Wil je jouw (klein)kinderen de aller- allerleukste vakantie bieden, dan lees gauw verder.

Kastelen en dierenparken

Welk kind wordt nou niet blij van een bezoek aan kastelen, speelwerelden, dierenparken, bioscopen en buitenactiviteiten? Nou, dat speelt zich allemaal af in de nabijheid van Vakantiepark Zevenbergen. Van Alpacafarm Vorstenbosch tot Hullie speelboerderij, van dierentuin ZIE-ZOO tot Kasteel Heeswijk, van Bike Adventure in Herpen tot aan Speelbos Herperduin en van klimpark Uden tot avonturenpad Docus de Das … teveel om op te noemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vermaak op het vakantiepark zelf.

Heel veel te beleven

Vakantiepark Zevenbergen verzekert jong en oud van de mooiste dagen van het jaar. Het park bevindt zich in een bosrijke omgeving, terwijl je binnen een tiental minuten ook in de stad kunt zijn. Op het park valt er heel veel te beleven, ook voor de kinderen. Tot de vaste gasten van het park behoren veel dieren, die allen verblijven in ruim opgezette accommodaties. Zo tref je er de huppelende Walibi’s aan en de trotse Pauw. De Flamingo`s zijn -kolonie fascinerend, mede dankzij de statige passen die ze zetten. De vele sier- en watervogels brengen de fraaiste tonen voort én de Koi-karpers strijden ieder voor aandacht door de prachtigste kleuren waarover ze beschikken. Je raakt er niet uitgekeken…

Allemaal in de buurt

Het vakantiepark ligt centraal tussen Den-Bosch, Nijmegen en Eindhoven. In de directe nabijheid bevinden zich Oss, Uden en Veghel. Voor veruit de meeste inspirerende uitjes hoef je niet verder te reizen dan 15 (auto)minuten vanaf het park. Bijna alles is ook per fiets bereikbaar. Beschik je daar zelf niet over, dan kan je deze huren via de receptie. Datzelfde geldt voor een bolderkar, voor diegenen die nog wat dichter bij (hun vakantie)huis willen blijven.
Doe jezelf en jouw (klein)kinderen een groot plezier, boek vandaag nog jouw vakantiehuisje via www.vakantieparkzevenbergen.nl. Het Groots Genieten kan beginnen…