Actueel

Bezoek Brabant en verblijf heerlijk bij Vakantiepark Zevenbergen

2-12-2022

Eropuit naar één van de mooiste en gezelligste plekjes van Brabant? Tijdens een overnachting of een midweek valt er heel veel te beleven bij Vakantiepark Zevenbergen. Op het groene park zelf zijn er verschillende activiteiten. Je kunt er fietsen huren, levensgroot schaken, jeu de boules spelen en bijvoorbeeld de vele dieren op het vakantiepark bezoeken. Het vakantiepark wordt bovendien omringd door prachtige natuurgebieden die te bewonderen zijn. Ga jij liever de stad in om te shoppen of uiteten te gaan? Het park bevindt zich ook in de nabijheid van meerdere grote steden en dorpen!

Grootste natuurgebied

Ben je op zoek naar de natuur? Noord-Brabant heeft het grootste natuurgebied met de meest wonderlijke en prachtige natuur. Brabant beschikt over maar liefst 4 nationale parken. Bij het Oergebied De Maashorst zul je onder andere wilde grazers tegenkomen. Aan de westkant van dit Oergebied ligt één van de grootste breuken, de Peelrandbreuk. Hier vind je veel bijzondere wijstgronden, die een bezoek méér dan waard zijn.

Stedelijke driehoek

Vakantiepark Zevenbergen ligt aan de rand van het dorp Heesch – aan de kant van Schaijk – en bevindt zich hierdoor in de stedelijke driehoek Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Deze steden liggen op nog geen 25 kilometer afstand van het park. Haal in Den Bosch heerlijke échte Bossche bollen of ga eens naar de leuke, lokale kledingwinkels in Nijmegen en Eindhoven. Om de hoek vind je de winkelplaatsen Oss, Uden en Veghel. Hier zijn lokale lekkernijen verkrijgbaar en je vindt er kledingwinkels waar je met Brabantse gastvrijheid tegemoet wordt getreden.

Bijzondere dieren

Kom jij overnachten bij Vakantiepark Zevenbergen? Je bent dan zeker niet alleen. Op vele plekken op het park tref je verschillende dieren aan, die in ruime verblijven vertoeven. Ze behoren tot onze vaste gasten, en ook hen verwennen we graag. Zo zie je de vele sier- en watervogels genieten van hun eigen vijver en onderkomen. Ook de pauw en fazanten geven het park haar specifieke karakter. De flamingo’s, snel huppelende walibi’s en de vijver met koikarpers lijken wel een levend schilderij. Je komt echt ogen en oren tekort.

Een onvergetelijke week, midweek of weekendje weg boeken? Op www.vakantieparkzevenbergen.nl kun je een heerlijk plekje reserveren. Het grote genieten kan beginnen.