Het vakantiepark voor kinderen
Vakantiepark Zevenbergen

Vakantiepark voor kinderen, activiteiten in en om Vakantiepark Zevenbergen

Bij Vakantiepark Zevenbergen begrijpen we dat de perfecte gezinsvakantie draait om het creëren van onvergetelijke momenten voor jou en je kinderen. Daarom is ons vakantiepark speciaal ontworpen om een magische ervaring te bieden voor families, vol plezier en avontuur in een veilige en natuurrijke omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een plek waar je kinderen vrij kunnen spelen in de frisse buitenlucht, of een vakantiebestemming waar je als familie samen kunt ontspannen en de banden kunt versterken, Vakantiepark Zevenbergen biedt het allemaal. 

Onze uitgestrekte faciliteiten zijn afgestemd op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Zo beschikken we over meerdere speeltuinen, elk ontworpen om kinderen uit te dagen en te entertainen binnen de grenzen van veiligheid en plezier. Van zachte ondergronden tot avontuurlijke klimtoestellen, alles is in het werk gesteld om jouw kinderen veilig te laten spelen.

Vakantiepark Zevenbergen ligt in een prachtige regio die rijk is aan boeiende en leuke activiteiten die geschikt zijn voor familie-uitjes. Of je nu zin hebt in een dagje dierentuin, een cultureel uitstapje wilt maken of de lokale natuurgebieden wilt verkennen, onze receptie helpt je graag met het plannen van een onvergetelijke dag uit. Kortom, als je op zoek bent naar een vakantiepark waar kinderen centraal staan en waar je als ouder ook tot rust kunt komen, dan is Vakantiepark Zevenbergen de ideale keuze.  Boek je verblijf bij ons en ervaar zelf waarom zoveel gezinnen jaar na jaar terugkeren naar ons park voor hun vakantie.

Bezoekers geven ons een 8,9 op Booking.com
1 vakantie jonge gezinnen met kinderen Vakantiepark Zevenbergen

Activiteiten voor kinderen op het vakantiepark

Bij Vakantiepark Zevenbergen zorgen we ervoor dat elk kind een onvergetelijke vakantie beleeft. Met een scala aan activiteiten speciaal ontworpen voor onze jonge gasten, is er altijd wel iets leuks te doen. Hier is een overzicht van de kinderactiviteiten die beschikbaar zijn op ons vakantiepark:

Twee Speeltuinen

Ons vakantiepark beschikt over twee uitgebreide speeltuinen waar kinderen veilig kunnen klimmen, glijden, schommelen en verkennen. Deze speeltuinen zijn aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen en bieden een veilige, leuke omgeving waarin kinderen hun energie kwijt kunnen en nieuwe vriendjes kunnen maken.

All Weather Kunstgras Tennisbaan

Onze all weather kunstgras tennisbaan is perfect voor jonge sportliefhebbers om hun tennisspel te verbeteren of gewoon voor plezier met het gezin. De baan is het hele jaar door toegankelijk, wat betekent dat regen of zonneschijn geen spelbreker hoeft te zijn.

 

Basketbal

Pak een bal en geniet van een spelletje basketbal op ons buitenveld. Dit is een geweldige manier voor kinderen om actief te zijn en tegelijkertijd hun hand-oog coördinatie te verbeteren.

Reuze Schaakbord

Daag het gezin uit voor een strategisch spel op ons reuze schaakbord. Deze unieke activiteit combineert fysieke activiteit met mentale uitdaging, perfect voor een ontspannende maar stimulerende middag.

Tafeltennis

Pingpongfanaten kunnen hun hart ophalen aan onze tafeltennistafels. Of het nu gaat om een vriendelijk rondje of een competitief spel, tafeltennis biedt plezier voor het hele gezin.

Jeu de Boules

Geniet van een klassiek spel jeu de boules op onze speciale baan. Dit spel, dat zowel vaardigheid als precisie vereist, is een uitstekende manier voor kinderen en volwassenen om samen tijd door te brengen.

Zonnevijver

Onze zonnevijver is niet alleen een prachtige plek om te ontspannen en van de natuur te genieten, maar ook een veilige plek waar kinderen kunnen leren over waterleven en misschien zelfs een beetje kunnen pootjebaden onder toezicht.

Elke activiteit op ons vakantiepark is ontworpen met de veiligheid en het plezier van kinderen in gedachten, waardoor Vakantiepark Zevenbergen de perfecte plek is voor een gezinsvriendelijke vakantie waar de kleintjes zich nooit zullen vervelen. Wie lekker wil genieten in de buurt van Schaijk, Nistelrode, Uden, Oss, Veghel en Nuland, die komt bij Vakantiepark Zevenbergen volledig aan zijn trekken.

 

Tips voor gezinnen bij het plannen van de perfecte vakantie

Een gezinsvakantie plannen kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste voorbereiding en faciliteiten kan het een moeiteloze en onvergetelijke ervaring worden. Bij Vakantiepark Zevenbergen in Heesch streven we ernaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele tips die kunnen helpen bij het plannen van jullie perfecte gezinsvakantie:

Gebruik van gratis wifi

In de huidige verbonden wereld is toegang tot internet bijna een must, zelfs op vakantie. Bij Vakantiepark Zevenbergen bieden we gratis wifi in het hele park. Dit betekent dat je gemakkelijk uitstapjes kunt plannen, weersvoorspellingen kunt checken, en contact kunt houden met vrienden en familie thuis, zonder je zorgen te maken over extra kosten. Wifi helpt ook om de kinderen vermaakt te houden tijdens rustige momenten met hun favoriete online games of streamingdiensten.

Profiteer van bolderkar- en fietsverhuur

Om het meeste uit de prachtige omgeving te halen, bieden we handige bolderkar- en fietsverhuurdiensten aan. Een bolderkar is perfect voor jonge gezinnen die een dagje uit willen zonder zich zorgen te maken over vermoeide kleine beentjes. Fietsen is een fantastische manier om de omgeving te verkennen en actief te blijven. We hebben fietsen beschikbaar voor alle leeftijden, zodat het hele gezin samen op avontuur kan gaan.

Verken de wandel- en fietsroutes

Heesch, Schaijk, Nistelrode en omgeving zijn rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes die door de schitterende natuurlijke landschappen leiden. Neem de tijd om enkele van deze routes te verkennen die direct vanaf het vakantiepark toegankelijk zijn. Of je nu kiest voor een korte wandeling rond de zonnevijver of een langere fietstocht door de bossen, er is altijd iets nieuws te zien en te ervaren. Kaarten en routebeschrijvingen zijn beschikbaar bij de receptie, en ons personeel kan aanbevelingen doen op basis van uw interesses en het fitnessniveau van uw gezin.

Deze tips helpen je niet alleen bij het plannen van je reis naar Vakantiepark Zevenbergen, maar zorgen er ook voor dat je vakantie zowel ontspannend als avontuurlijk wordt. Met de juiste voorbereiding en de vele voorzieningen die we bieden, wordt jouw gezinsvakantie gegarandeerd een succes.

2 Vakantiepark voor en met kinderen
3 schaken jeugd Vakantiepark Zevenbergen

Kinderactiviteiten in Heesch, Schaijk, Nistelrode en omgeving

De omliggende regio biedt tal van activiteiten die speciaal zijn ontworpen om kinderen te vermaken en te inspireren. De dierenparken en boerderijen in de buurt geven kinderen de kans om dicht bij de natuur te komen en meer te leren over het lokale dierenleven. Ook op ons eigen vakantiepark tref je veel dieren in hun fraaie leefomgeving aan.

Voor een dag vol creativiteit en leren bieden verschillende kunstcentra en musea kindvriendelijke workshops en interactieve tentoonstellingen die zowel onderwijzen als vermaken. Deze activiteiten zijn perfect voor eventuele regenachtige dagen en bieden een educatieve draai aan het vakantieplezier.

In de warmere maanden zijn de lokale meren en zwembaden populaire bestemmingen voor gezinnen. Veilig zwemmen onder toezicht, zandkastelen bouwen en genieten van wateractiviteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de jonge gasten.

Elk van deze activiteiten is bedoeld om kinderen actief, betrokken en gelukkig te houden, terwijl ouders kunnen ontspannen wetende dat hun kinderen veilig en vermaakt zijn. Het vakantiepark in de regio Heesch, Schaijk en Nistelrode ligt dicht bij al deze kindvriendelijke attracties, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een gezinsvriendelijke vakantie.

Toegankelijke attracties nabij het vakantiepark

Rondom Vakantiepark Zevenbergen ligt een schat aan toegankelijke attracties die perfect zijn voor daguitjes met het hele gezin. Of je nu geïnteresseerd bent in natuur, cultuur, geschiedenis of amusement, de regio biedt voor elk wat wils. Hier zijn enkele hoogtepunten van attracties die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf het vakantiepark:

De Maashorst

Begin je avontuur in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, De Maashorst. Dit gebied biedt uitgestrekte bossen en heidevelden die je te voet, per fiets of zelfs te paard kunt verkennen. Het is een fantastische plek voor natuurliefhebbers om de lokale flora en fauna te ontdekken en de frisse buitenlucht in te ademen.

Historische steden: Eindhoven, Den Bosch, en Nijmegen

Maak een dagtrip naar een van de nabijgelegen historische steden. Eindhoven is bekend om zijn innovatieve design en technologie, Den Bosch biedt prachtige middeleeuwse architectuur en sfeervolle waterwegen, en Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland, is rijk aan Romeinse geschiedenis en moderne cultuur. Elk van deze steden biedt unieke musea, winkels, en culinaire ervaringen.

Recreatiegebied Hemelrijk

Voor gezinnen met kinderen is BillyBird Park Hemelrijk in Volkel een perfecte keuze. Dit attractiepark biedt zowel binnen- als buitenspeeltuinen, een grote zwemvijver met strand, en tal van attracties die garant staan voor een dag vol plezier en avontuur.

De Loonse en Drunense Duinen

Ontdek het ‘Brabantse Sahara’ bij de Loonse en Drunense Duinen. Dit unieke nationale park staat bekend om zijn uitgestrekte zandverstuivingen en is een ideale locatie voor wandelaars en fietsers die op zoek zijn naar een uitdagende tocht door een bijzonder landschap.

Kasteel Heeswijk

Verrijk je bezoek met een culturele ervaring bij Kasteel Heeswijk, een prachtig gerestaureerd kasteel dat dateert uit de 11e eeuw. Het kasteel biedt rondleidingen waarbij je meer te weten komt over de rijke geschiedenis van de regio, en het is ook een prachtige locatie voor evenementen en tentoonstellingen.

Deze attracties zijn slechts een greep uit wat je kunt ontdekken in de nabijheid van Vakantiepark Zevenbergen. Elk biedt een unieke ervaring die bijdraagt aan een onvergetelijke vakantie, en dankzij de centrale ligging van het park zijn ze allemaal gemakkelijk bereikbaar.

 

Brabantse gastvrijheid in Heesch: een unieke ervaring in het hart van Noord-Brabant

Heesch, liefkozend ook wel ‘Aangenaam Heesch’ genoemd, is werkelijk een juweel in het hart van Noord-Brabant. Met zijn centrale ligging tussen de bruisende steden Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen biedt Heesch een perfecte mix van stedelijke toegankelijkheid en landelijke charme. Omgeven door de prachtige natuurgebieden zoals De Hooge Vorssel, De Maashorst, Herperduin en de Bedafse Bergen, is Heesch een droomlocatie voor natuurliefhebbers en avonturiers.

De unieke ligging van Heesch zorgt ervoor dat het niet alleen een toevluchtsoord is voor rustzoekers, maar ook een strategische uitvalsbasis voor het verkennen van de rijke culturele en historische schatten van Noord-Brabant. Nabijgelegen plaatsen als Oss, Schaijk, Uden en Veghel zijn slechts een steenworp verwijderd en bieden talrijke mogelijkheden voor daguitstapjes en culturele verkenningen.

De regio staat bekend om zijn Brabantse gastvrijheid; een warm welkom is hier nooit ver te zoeken. In Heesch en omgeving kun je echt ‘Groots Genieten’, een uitdrukking die de lokale gemeenschap met trots en een grote ‘G’ benadrukt. Of je nu door één van de fraaie natuurgebieden wandelt, lokale culinaire delicatessen proeft, of de lokale markten en festivals bezoekt, je zult de oprechte vriendelijkheid en gastvrijheid van Brabant ervaren.

Heesch biedt voor elk wat wils, van serene natuurwandelingen en fietsroutes die je door adembenemende landschappen leiden, tot gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van zowel traditionele als moderne keukens. De combinatie van natuurlijke schoonheid, centrale ligging en de ongeëvenaarde Brabantse gastvrijheid maakt Heesch tot een ideale bestemming voor iedereen die het echte Noord-Brabant wil ervaren.

 

tafeltennis vakantiepark Brabant

Beoordelingen van gezinnen

Bij Vakantiepark Zevenbergen waarderen we de feedback van onze gasten enorm, omdat het ons helpt te doorzien wat we goed doen en waar we ons nog kunnen verbeteren. Een van de grootste complimenten die we kunnen ontvangen, is positieve feedback van de gezinnen die bij ons verblijven. We zijn trots om te delen dat we een indrukwekkende score van 9 hebben gekregen van bezoekers via Booking.com. Hier is wat families zeggen over hun ervaringen:

  • Een thuis weg van huis
    Veel gezinnen benadrukken de comfortabele en huiselijke sfeer van onze accommodaties. “Onze bungalow voelde echt als een thuis weg van huis,” zegt een gast. “Alles wat we nodig hadden was beschikbaar, en de kids vonden hun eigen kamer fantastisch!”
  • Eindeloos vermaak voor de kinderen
    Ouders zijn vooral te spreken over de verscheidenheid en kwaliteit van de kinderactiviteiten die we aanbieden. “Er was zoveel te doen dat onze kinderen elke dag iets anders wilden proberen. Van de speeltuinen tot het zwembad, ze hebben zich geen moment verveeld!”
  • Uitstekende faciliteiten en service
    De kwaliteit van onze faciliteiten en de vriendelijkheid van ons personeel worden vaak geprezen in de beoordelingen. “De faciliteiten waren topnotch en het personeel kon niet vriendelijker zijn. Ze gingen echt boven en buiten om ervoor te zorgen dat we een geweldige tijd hadden.”
  • Prachtige omgeving
    Veel gezinnen waarderen de prachtige, natuurrijke omgeving van het vakantiepark. “De locatie was perfect. Het was zo rustig en vredig, ideaal voor avondwandelingen na een drukke dag.”

Deze positieve beoordelingen zijn een weerspiegeling van ons streven om elk gezin een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. We zijn dankbaar voor de hoge waarderingen en blijven ons inzetten om elk bezoek nog beter te maken.

Veelgestelde Vragen over Vakantiepark Zevenbergen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen (FAQ’s) die potentiële bezoekers vaak stellen over Vakantiepark Schaijk. Deze vragen helpen jou om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten tijdens jouw verblijf en hoe je jouw bezoek kunt optimaliseren.

1. Welke soorten accommodaties zijn beschikbaar op Vakantiepark Zevenbergen? Het Heesche vakantiepark nabij Schaijk biedt een verscheidenheid aan bungalows. Elke accommodatie is volledig uitgerust met moderne voorzieningen om jouw verblijf comfortabel en aangenaam te maken. Ontdek onze bungalows >

2. Zijn er specifieke activiteiten voor kinderen op het park? Ja, Vakantiepark Zevenbergen is bijzonder kindvriendelijk. We hebben twee speeltuinen, bieden een animatieprogramma, en er zijn veel activiteiten zoals tafeltennis, een reuze schaakbord, jeu de boules, en een zwemvijver. Daarnaast is er fiets- en bolderkarverhuur beschikbaar om de omgeving te verkennen.

3. Kan ik mijn huisdier meenemen naar het park? Ja, huisdieren zijn welkom op Vakantiepark Zevenbergen. We begrijpen dat huisdieren deel uitmaken van de familie en moedigen jou aan om ze mee te nemen op vakantie. Neem voor specifieke regels en voorwaarden contact op met de receptie.

4. Wat zijn enkele nabijgelegen attracties die we kunnen bezoeken? Vakantiepark Zevenbergen ligt dicht bij vele attracties zoals De Maashorst natuurgebied, de Loonse en Drunense Duinen, Billy Bird park Hemelrijk en historische steden zoals Nijmegen, Den Bosch, en Eindhoven. Ook zijn er tal van familievriendelijke activiteiten en culturele bezienswaardigheden in de omgeving.

5. Hoe kan ik een verblijf bij het vakantiepark boeken? Je kunt een verblijf bij het vakantiepark vlakbij Schaijk, Nistelrode, Uden, Veghel en Oss boeken door contact op te nemen via onze website of telefonisch, 0412 456965. Wij bieden diverse boekingsopties en speciale pakketten om aan uw behoeften te voldoen.

6. Is er een horeca-faciliteit op het park? Ja, ons vakantiepark beschikt over de Jachthut, een self-service horecagelegenheid waar je terecht kunt voor diverse drankjes. Daarnaast zijn er in de omgeving van het vakantiepark vele gezellige en lekkere restaurants en cafés te vinden.

7.Wat zijn de check-in en check-out tijden? De standaard check-in tijd is vanaf 15:00 uur en de check-out tijd is tot 10:00 uur. Mocht je buiten deze tijden willen in- of uitchecken, neem dan vooraf contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken.

8. Is er wifi beschikbaar op het park? Ja, er is gratis wifi beschikbaar in alle accommodaties en de meeste openbare ruimtes binnen het park, zodat je altijd verbonden kunt blijven.

Deze FAQ-sectie is ontworpen om jou te helpen bij het plannen van jouw bezoek aan Vakantiepark Zevenbergen en om ervoor te zorgen dat jouw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Als je verdere vragen hebt, staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om jou te helpen.

5 Vakantiepark Zevenbergen is bijzonder kindvriendelijk

Vakantiepark Zevenbergen is regionaal betrokken

Noord-Brabant bruist. Er valt heel veel te beleven. Talloze organisaties zetten zich daartoe in. Vakantiepark Zevenbergen is regionaal betrokken, en daarom ook aangesloten op de vele initiatieven. Daardoor kunnen we iedere vakantieganger voorzien van een passend advies om de periode helemaal naar eigen voorkeur in te richten. Succes verzekerd, dus.

ivn natuur educatie
Maashorst Ondernemers
brabantse juweeltjes
de maashorst
explore maashorst
ondernemersvereniging Heesch
geopark peelhorst maasvallei
Vrijstaat land van Ravenstein