Actueel

Maak kennis met de vele attracties nabij Vakantiepark Zevenbergen

26-07-2024

Vakantie moet je vooral vieren op de wijze die bij jou past. Houd je van rust, dan is een verblijf in de natuur een perfecte manier om te ontspannen. Gaat jouw voorkeur uit naar veel ‘leven in de brouwerij’, dan bieden bezoeken aan bezienswaardigheden, activiteiten en attracties een geweldig vertier. Bij Vakantiepark Zevenbergen komen alle vakantievierders aan hun trekken. Rustzoekers verblijven vaak op het park zelf of in de omliggende bossen en natuurgebieden. Actievelingen trekken er graag verder op uit. Rondom Vakantiepark Zevenbergen ligt een schat aan toegankelijke attracties die perfect zijn voor daguitjes met het hele gezin. Of je nu geïnteresseerd bent in natuur, cultuur, geschiedenis of amusement, de regio biedt voor elk wat wils. We zetten enkele hoogtepunten van attracties in de nabijheid van het vakantiepark op een rijtje:

De Maashorst
Begin je avontuur in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, De Maashorst. Dit gebied biedt uitgestrekte bossen en heidevelden die je te voet, per fiets of zelfs te paard kunt verkennen. Het is een fantastische plek voor natuurliefhebbers om de lokale flora en fauna te ontdekken en de frisse buitenlucht in te ademen.

Historische steden
Maak een dagtrip naar één van de nabijgelegen historische steden: Eindhoven, Den Bosch, en Nijmegen. Eindhoven is bekend om zijn innovatieve design en technologie, Den Bosch biedt prachtige middeleeuwse architectuur en sfeervolle waterwegen, en Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland, is rijk aan Romeinse geschiedenis en moderne cultuur. Elk van deze steden biedt unieke musea, winkels, en culinaire ervaringen.

Recreatiegebied Hemelrijk
Voor gezinnen met kinderen is BillyBird Park Hemelrijk in Volkel een perfecte keuze. Dit attractiepark biedt zowel binnen- als buitenspeeltuinen, een grote zwemvijver met strand, en tal van attracties die garant staan voor een dag vol plezier en avontuur.

De Loonse en Drunense Duinen
Ontdek het ‘Brabantse Sahara’ bij de Loonse en Drunense Duinen. Dit unieke nationale park staat bekend om zijn uitgestrekte zandverstuivingen en is een ideale locatie voor wandelaars en fietsers die op zoek zijn naar een uitdagende tocht door een bijzonder landschap.

Kasteel Heeswijk
Verrijk je bezoek met een culturele ervaring bij Kasteel Heeswijk, een prachtig gerestaureerd kasteel dat dateert uit de 11e eeuw. Het kasteel biedt rondleidingen waarbij je meer te weten komt over de rijke geschiedenis van de regio, en het is ook een prachtige locatie voor evenementen en tentoonstellingen.

Deze attracties zijn slechts een greep uit wat je kunt ontdekken in de nabijheid van Vakantiepark Zevenbergen in Heesch. Elk biedt een unieke ervaring die bijdraagt aan een onvergetelijke vakantie, en dankzij de centrale ligging van het park zijn ze allemaal gemakkelijk bereikbaar. Dat wordt Groots Genieten. Reserveer gauw jouw bungalow en trek eropuit.